GK Questions Asked in RRB CBT Exam (26.04.2016) - 3rd Shift

1) Biswanathan Anand 2014 chess champion which place?
Ans: Russia
 
2) ISRO headquarter?
Ans: Bangalore

3) semiconductor material name?
Ans:
 
4) retirement time jahir Khan rank?
Ans: 2nd Height wicket taker
 
5) chief justice of India after H. L. Dutta?
Ans: T S Thakur
 
6) Flying Sikh?
Ans: Milkha Singh

7) how many times Indian Constitution amendment till 2015?
Ans: 100

8) how long does take sunlight to reach the earth?
Ans: 8 minutes

9) who was the governor when national Congress established?
Ans: Lord Dufferin

10) Congress president name time of India independent?
Ans: J. B. Kripalani

11) Resistance measured by?
Ans: ohms

12) Dec,2015 died Bollywood actress name?
Ans: Sadhana

13) which of the following not a digestive enzyme?
Ans: prostate

Thanks.

Join 40,000+ readers and get free notes in your email

0 comments:

Post a Comment

Thanks for commenting. It's very difficult to answer every query here, it's better to post your query on IBPSToday.com