Quadratic Equation Part-10

Quadratic Equation Part-10

Question 1.

 In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:


i. If a>b
ii. If a=b
iii. If a≤b
iv. If a<b
v. If a≥b
Ans. ii.
Solution: 


Question 2. 

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both

i. If a>b
ii. If a≤b
iii. If a=b
iv. If a<b
v. If a≥b
Ans. v.
Solution: 


Question 3. 

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both: 

i. If a>b
ii. If a=b
iii. If a≤b
iv. If a<b
v. If a≥b
Ans. iii.
Solution: 


Question 4. 

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both: 

i. If a>b
ii. If a<b
iii. If a=b
iv. If a≤b
v. If a≥b
Ans. d.
Solution: 

Question 5. 

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both: 

i. If a=b
ii. If a≤b
iii. If a>b
iv. If a<b
v. If a≥b
Ans. a.
Solution: 


Question 6. 

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both: 

i. If a>b
ii. If a=b
iii. If a≤b
iv. If a<b
v. If a≥b
Ans. b.
Solution: 


Question 7. 

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both: 

i. If a>b
ii. If a≤b
iii. If a=b
iv. If a<b
v. If a≥b
Ans. v.
Solution: 


Question 8. 

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both: 

i. If a>b
ii. If a≤b
iii. If a<b
iv. If a=b
v. If a≥b
Ans. iv.
Solution: 


Question 9. 

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both: 

i. If a>b
ii. If a≤b
iii. If a≥b
iv. If a<b
v. If a=b
Ans. v.
Solution: 


Question 10. 

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both: 

i. If a>b
ii. If a<b
iii. If a=b
iv. If a≤b
v. If a≥b
Ans. ii.
Solution:




Smart Prep Kit for Banking Exams by Ramandeep Singh - Download here


Join 40,000+ readers and get free notes in your email

0 comments:

Post a Comment

Thanks for commenting. It's very difficult to answer every query here, it's better to post your query on IBPSToday.com