Simplification Quiz For IBPS PO Part- 10

Simplification Quiz

Question. 1.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?


A. 7
B. 27
C. 3
D. 29
E. 13
Ans. C.
Solution: 


Question. 2.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 40
B. 50
C. 20
D. 60
E. 30
Ans. E.
Solution: 


Question. 3.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A.
9
B. 7
C. 5
D. 8
E. 6
Ans. A.
Solution: 


Question. 4.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 3002.1
B. 3101.1
C. 3104.1
D. 3007.1
E. 3102.1
Ans. E.
Solution: 


Question. 5.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 5559
B. 6659
C. 6759
D. 5859
E. 5159
Ans. B.
Solution:

Question. 6.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 22
B. 21
C. 13
D. 11
E. 17
Ans. D.
Solution: 


Question. 7.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 1
B. 2
C. 5
D. 0
E. 4
Ans. D.
Solution: 


Question. 8.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 23
B. 26
C. 27
D. 29
E. 21
Ans. E.
Solution: 


Question. 9.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 39
B. 29
C. 37
D. 47
E. 26
Ans. B.
Solution: 


Question. 10.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 8281
B. 7281
C. 7182
D. 7181
E. 7981
Ans. A.
Solution:

Question. 11.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 3
B. 9
C. 27
D. 81
E. 729
Ans. B.
Solution: 


Question. 12.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 2197
B. 729
C. 1089
D. 1369
E. 2209
Ans. D.
Solution: 


Question. 13.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 41/9
B. 9/43
C. 9/41
D. 41/7
E. 43/9
Ans. E.
Solution: 
 

Question. 14.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 267.98
B. 276.89
C. 276.98
D. 267.89
E. 268.98
Ans. A.
Solution: 


Question. 15.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 45%
B. 55%
C. 65%
D. 50%
E. 60%
Ans. B.
Solution:

Smart Prep Kit for Banking Exams by Ramandeep Singh - Download here


Join 40,000+ readers and get free notes in your email

0 comments:

Post a Comment

Thanks for commenting. It's very difficult to answer every query here, it's better to post your query on IBPSToday.com