New Pattern Cloze Test: Part 3

New Pattern Cloze Test: Part 3
Direction: Apple on Friday said about a..(1)..rollout of its search app on mobile phones to take account of a personalised feed of links about hobbies, travel, sports and other topics, a move that puts the search company into more direct competition with social networks such as Facebook.
Apple, the world’s largest smartphone maker and a unit of Apple Inc., said the changes would begin..(2)..clash out in the United States on Wednesday and other countries in the coming weeks. The new offering is called “Apple Feed,” a name that may..(3)..conjure ..(4)..compensation to Facebook’s “News Feed,” a feature on Facebook used to browse updates from friends, family and other sources Apple said, however, that it was not trying to duplicate Facebook Inc, the world’s largest social network. Instead, the company said it wanted to create another place to see a stream of..(5)..unsuitable search results.
“This feed is really about your interests. It’s not really about what your friends are interested in,” Tim cook, Apple president for engineering, said in a briefing with reporters.
Typical updates might include a link to a website with tips about an upcoming vacation spot, or a link to a page about cycling or another hobby, the company said.
Facebook and Apple are..(6)..jockeying for attention online and by extension, for advertising revenue based on those eyeballs. The two Silicon Valley companies are expected to take in some 50 percent of overall online ad spending in 2018, according to research firm marketer.
There were no..(7)..converted plans to include advertising in Apple Feed, Gomes said.
Apple Feed will suggest links based on a user’s Apple search history as well as data from other Apple services, such as Mac, App mail and Apple Calendar, the company said. In..(8)..withdrawal to putting Apple Feed on mobile apps, the company is looking at..(9)..distrust it to web browsers in some form, Shashi Thakur, a second Apple vice president for engineering, said during the..(10)..lengthy.

Question 1.

What is the closest word that fits in the blank space (1)?
1) ripen into
2) derange
3) disarrange
4) unsuit
5) No correction required. 
Ans. 5) No correction required. 

Question 2.

What is the closest word that fits in the blank space (2)?
1) convert
2) rolling
3) disagree
4) retreat
5) No correction required. 
Ans. 2) rolling 

Question 3.

What is the closest word that fits in the blank space (3)?
1) abhorrence
2) incline
3) dissimilarity
4) repugnance
5) No correction required. 
Ans. 5) No correction required. 

Question 4.

What is the closest word that fits in the blank space (4)?
1) antipathy
2) nausea
3) disagreement
4) comparisons
5) No correction required. 
Ans. 4) comparisons 

Question 5.

What is the closest word that fits in the blank space (5)?
1) abandon
2) detestation
3) relevant
4) inappropriate
5) No correction required.
Ans. 3) relevant 

Question 6.

What is the closest word that fits in the blank space (6)?
1) distaste
2) desert
3) metamorphose
4) revolt
5) No correction required. 
Ans. 5) No correction required. 

Question 7.

What is the closest word that fits in the blank space (7)? 
1) immediate
2) satiation
3) remodelled
4) alter to
5) No correction required.
Ans. 1) immediate 

Question 8.

What is the closest word that fits in the blank space (8)?
1) shrinkage
2) addition
3) nauseousness
4) ripen into
5) No correction required. 
Ans. 2) addition 

Question 9.

What is the closest word that fits in the blank space (9)?
1) discredit
2) inclining
3) attaching
4) revulsion
5) No correction required. 
Ans. 3)Attaching

Question 10.

What is the closest word that fits in the blank space (10)?
1) dedicating
2) briefing
3) surfeiting
4) abdicating
5) No correction required.
Ans.2)briefing


Smart Prep Kit for Banking Exams by Ramandeep Singh - Download here


Join 40,000+ readers and get free notes in your email

0 comments:

Post a Comment

Thanks for commenting. It's very difficult to answer every query here, it's better to post your query on IBPSToday.com