Election Day- Use Code DEMOCRACY24

Register Now

Simplification Quiz For IBPS PO Part- 9

Published on Saturday, September 02, 2017

Question 1. 

What should come at the place of question mark (?) in the following question? 


A. 33.7
B. 27.7
C. 26.7
D. 28.7
E. 31.7
Ans. C.
Solution: 


Question 2. 

What should come at the place of question mark (?) in the following question? 

A. 2
B. 5
C. 3
D. -6
E. -3
Ans. E.
Solution: 


Question 3. 

What should come at the place of question mark (?) in the following question?


Ans. A.
Solution: 


Question 4. 

What should come at the place of question mark (?) in the following question? 


Ans. D.
Solution: 


Question 5. 

What should come at the place of question mark (?) in the following question? 

A. 31
B. .31
C. .031
D. .0031
E. 3.1
Ans. C.
Solution:

Question 6.

What should come at the place of question mark (?) in the following question? 

A. 144
B. 216
C. 16
D. 12
E. 14
Ans. D.
Solution: 


Question 7.

What should come at the place of question mark (?) in the following question? 

A. 58
B. 68
C. 96
D. 84
E. 72
Ans. B.
Solution: 


Question 8.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 2
B. 0.4
C. 0.2
D. .002
E. .004
Ans. C.
Solution:


Question 9.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 5
B. 8
C. 7
D. 2
E. 3
Ans. A.
Solution: 


Question 10.

What should come at the place of question mark (?) in the following question?


Ans. B.
Solution:



ebook store

About us

ramandeep singh

Ramandeep Singh, your guide to banking and insurance exams. With 14 years of experience and 5000+ selections, Ramandeep understands the path to success, having transitioned himself from Dena Bank and SBI. He's passionate about helping you achieve your banking and insurance dreams.

  • Follow me:
Close Menu
Close Menu