New Student Offer - Use Code HELLO

Register Now

GK Questions Asked in RRB CBT Exam (29.03.2016) - 3rd Shift

Published on Tuesday, March 29, 2016

1. Mars Orbiter Mission (Mom) mission year?
Ans: 2013 

2. Largest boundary shared with Bangladesh?
Ans: India 

3) Who is republic day guest to India in 2016?
Ans: Francois Hollande 

4) World No tobacco day is celebrated on _____
Ans: 31st May 

5) Which country hosted 2015 World cup?
Ans: Australia and New Zealand 

6) Who is called as Bismark of India?
Ans: Vallabhbhai Patel 

7) Who is international World cup tennis winner of 2015?
Ans: Novak Djokovic 

8) Environment day is celebrated on _____.
Ans: 5th June 

9) Right to Information act came into force from which year?
Ans: 2005 

10) Zika Virus is caused by _____.
Ans: Mosquito 

11) Kailash and Malala got noble prize in which year?
Ans: 2014 

12) Which of the following is not a green house gas?
Ans: Hydrogen 

13) Which among following is colourless and odour less gas?
Ans: Oxygen 

Thanks.

Can I help you?

ramandeep singh

Hey I am Ramandeep Singh. I am determined to help students preparing for RBI, SEBI, NABARD and IBPS exams. Do you want me to help you ?

Join my class here
    Follow me:
Close Menu
Close Menu