Maha Shivratri Offer - Use Code SHIVRATRI24

Register Now

GK Questions Asked in RRB CBT Exam (31.03.2016) - 3rd Shift

Published on Thursday, March 31, 2016

1) Indian village where people speak in Sanskrit?
Ans: Mattur 

2) What is Guru Shikhar?
Ans: A peak in the Arbuda Mountains of Rajasthan 


3) Mycologyo is study of?
Ans: Study of fungi 

4) “Live as if you were to die tomorrow” told by?
Ans: Mahatma Gandhi 

5) “Life on My Terms: From the Grassroots to the Corridors of Power” is an autobiography of?
Ans: Sharad Pawar 

6) PM born after Independence?
Ans: Narendra Modi 

7) What is English IVY?
Ans: Flowering Plant 

8) Who is Chanda Kochhar?
Ans: MD & CEO of ICICI bank 

9) Language spoken in Tamil Nadu and Sri Lanka?
Ans: Tamil 

10) Who discovered Pencillin?
Ans: Alexander Fleming 

11) Involuntary muscles are not found in?
Ans: Hand 

Thanks.

Can I help you?

ramandeep singh

Hey I am Ramandeep Singh. I am determined to help students preparing for RBI, SEBI, NABARD and IBPS exams. Do you want me to help you ?

Join my class here
    Follow me:
Close Menu
Close Menu