Maha Shivratri Offer - Use Code SHIVRATRI24

Register Now

GK Questions Asked in RRB CBT Exam (04.04.2016) - 3rd Shift

Published on Monday, April 04, 2016

1) First woman Doctor in the world?
Ans: Elizabeth Blackwell 

2) What is the nearest Galaxy to Milky Way?
Ans: Andromeda galaxy

3) Who build Janther Manther in New Delhi?
Ans: Maharaja Jai Singh II 

4) National game of China?
Ans: Table Tennis 

5) Why plant leaves are in green colour?
6) South Africa Currency 

7) Chief Justice of Supreme Court retirement age?
Ans: 65 

8) Taj Mahal commissioned by?
Ans: Mughal emperor Shah Jahan 

9) Acid found in Grapes?
Ans: Tartaric

10) How many Muscles are used for eye ball?
Ans: Six 

11) How many number of players in POLO game?
Ans: 4 

More questions will be uploaded soon.
Thanks.

Can I help you?

ramandeep singh

Hey I am Ramandeep Singh. I am determined to help students preparing for RBI, SEBI, NABARD and IBPS exams. Do you want me to help you ?

Join my class here
    Follow me:
Close Menu
Close Menu