
1) Who wrote Book To Kill a Mocking Bird?
    
Ans: Harper Lee
Ans: Harper Lee
3) Where the Borobudur Temple located in?
Ans: Indonesia
4) Which is called black gold?
    
Ans: Coal
Ans: Coal
5) Which pair is the Australian Open women’s double winner, 2016?
    
Ans: Martina Hingis & Sania Mirza
Ans: Martina Hingis & Sania Mirza
6) Who is the Baba atomic research director?
    
Ans: Sekhar Basu
Ans: Sekhar Basu
7) Who was the first and last female ruler of Delhi Sultanate?
    
Ans: Razia Sultana
Ans: Razia Sultana
8) Who is Nargis Dutt?
    
Ans: Indian film actress
Ans: Indian film actress
9) World Heritage Day?
    
Ans: 18th April
Ans: 18th April
10) Dipa Karmakar is Related to?
    
Ans: Gymnastics (Sports)
Ans: Gymnastics (Sports)
11) Which Prime Minister hoisted flag at Red Fort for the maximum times?
    
Ans: Jawahar Lal Nehru
Ans: Jawahar Lal Nehru
12) Which Planet named after Roman God?
    
Ans: Venus
Ans: Venus
13) Who came after Mauryas ?
    
Ans: Sunga Dynasty
Ans: Sunga Dynasty
14) Dholavora comes under which?
    
Ans: Gujrat,Indus Civilization
Ans: Gujrat,Indus Civilization
15) Hydropower plants convert the mechanical energy into which energy?
    
Ans: Electrical energy
Ans: Electrical energy
16) Who was the Captain who won First World Cup for Australia?
    
Ans: Allen Border
Ans: Allen Border
17) Who is present President of Pakistan?
    
Ans: Mamnoon Hussain
Ans: Mamnoon Hussain
18) Diamond Contain Which Element?
    
Ans: Carbon
Ans: Carbon
19) Apgar Score is test to summarise?
    
Ans: To Summarise Health of New Born Babies
Ans: To Summarise Health of New Born Babies
20) What is the Chemical name of Vinegar?
    
Ans: Acetic Acid
21) What is T Basic?
    
Ans: Programming Language
Ans: Programming Language
22) Who is the 8th CM of Arunachal Pradesh?
    
Ans: Kalikho Pul
Ans: Kalikho Pul
23) Jeans was First marketed by?
Ans: Lee is an American brand of denim jeans
24) Which Instrument measures Atmospheric Pressure?
Ans: Barometer
25) Golden pagoda temple of budhist is located at ?
    
Ans: Myanmar
Ans: Myanmar
26) which planet is called the hottest planet?
Ans: Venus 
Thanks. 
 
        