New Student Offer - Use Code HELLO

Register Now

GK Questions Asked in RRB CBT Exam (19.04.2016) - 3rd Shift

Published on Tuesday, April 19, 2016

1) Which is the Best picture in 88th Oscar Award?
Ans: Spotlight

2) Where is the Mecca located?
Ans: Saudi Arabia


3) Who was led the Bardoli Satyagraha?
Ans: Vallabhbhai Patel

4) What is the full name CT in CT scan?
Ans: Computerized Tomography

5) Plastics are made up of?
Ans: Organic Polymers

6) What is the main material in glass?
Ans: Silica

7) What is the full form of MRI?
Ans: Magnetic Resource Imaging

8) What is capital of Pakistan?
Ans: Islamabad

9) What is currency of Bangladesh?
Ans: Taka

10) What is present capital of Vijayanagaram?
Ans:

Thanks.

Can I help you?

ramandeep singh

Hey I am Ramandeep Singh. I am determined to help students preparing for RBI, SEBI, NABARD and IBPS exams. Do you want me to help you ?

Join my class here
    Follow me:
Close Menu
Close Menu