New Student Offer - Use Code HELLO

Register Now

GK Questions Asked in RRB CBT Exam (27.04.2016) - 1st Shift

Published on Wednesday, April 27, 2016

1) Which element is used in nuclear fission to observe neurons?
Ans: Cadmium 

2) Among the following, Name the Indian PM, who is not worked as Chief minister?
Ans: Indira Gandhi

3) Atoms having same number of electrons called as?
Ans: Isoelectronic 

4) Pankaj Advani bags 13th World Snooker Championship by defeating?
Ans: Yan Bingtao (China) 

5) Local name of Pakistan Parliament?
Ans: Majlis-e-Shoora 

6) Full form of CDM? 
Ans: Cash Deposit Machine 

7) Venus mostly contains which gas?
Ans: carbon dioxide 

8) Normal human body temperature?
Ans: 98.6°F (37°C) 

9) Most intelligent mammal in the world?
Ans: Dolphins 

10)Which among the following is the largest network?
Ans: Indian Railway 

11) What is the capital city of Manipur?
Ans: Imphal 

Thanks.
ebook store

About us

ramandeep singh

Ramandeep Singh, your guide to banking and insurance exams. With 14 years of experience and 5000+ selections, Ramandeep understands the path to success, having transitioned himself from Dena Bank and SBI. He's passionate about helping you achieve your banking and insurance dreams.

  • Follow me:
Close Menu
Close Menu