New Student Offer - Use Code HELLO

Register Now

GK Questions Asked in RRB CBT Exam (27.04.2016) - 2nd Shift

Published on Wednesday, April 27, 2016

1) Which hormone is not secreted by pituitary gland?
Ans: TSH 

2) Who is president of Myanmar ?
Ans: Htin Kyaw

3)Atoms having same number of electrons called as?
Ans: Isoelectronic. 

4) First man who got married in space?
Ans: Sir Richard Branson 

5) IIM recently opened in which state?
Ans: Andhra Pradesh 

6) UNESCO world heritage site, Mahabalipuram located in which district and state?
Ans: State- Tamil Nadu, District- Kancheepuram 

7) What is the old name of ICC?
Ans: Imperial Cricket Conference 

8) Which of the following is the Pearl city of India?
Ans: Hyderabad 

9) Salar Jung Museum located in which city?
Ans: Hyderabad 

10) Which gas is used in yellow street lamp?
Ans: Neon 

Thanks.
ebook store

About us

ramandeep singh

Ramandeep Singh, your guide to banking and insurance exams. With 14 years of experience and 5000+ selections, Ramandeep understands the path to success, having transitioned himself from Dena Bank and SBI. He's passionate about helping you achieve your banking and insurance dreams.

  • Follow me:
Close Menu
Close Menu