Maha Shivratri Offer - Use Code SHIVRATRI24

Register Now

GK Questions Asked in RRB CBT Exam (07.04.2016) - 3rd Shift

Published on Thursday, April 07, 2016

1) Rural Development Institute is situated at?
Ans: Hyderabad.
2) Transistor invented in the year?
Ans: 1948

3) Lingraj Temple is situated at?
Ans: Bhubaneswar
4) Popular dance of Tamilnadu state?
Ans: Bharathanatyam
5) World health day celebrates on?
Ans: 7th April
6) Normal blood pressure of human body is?
Ans: 80/120
7) Mansarovar Lake is situated at?
Ans: Tibet
8) Which is laughing gas?
Ans: Nitrous Oxide
9) Who was given the statement ” Every citizen of our country is corrupted”?
Ans: Lord Cornwallis
10) World Population Day is observed on?
Ans: July 11th
11) Who is the composer of Raghuvamsam?
Ans: Kalidash
12) What is the Currency of Myanmar?
Ans: Kyat
13) Sardar Sarovar Pariyojana is belongs to which state?
Ans: Gujarat

Thanks.

Can I help you?

ramandeep singh

Hey I am Ramandeep Singh. I am determined to help students preparing for RBI, SEBI, NABARD and IBPS exams. Do you want me to help you ?

Join my class here
    Follow me:
Close Menu
Close Menu