Approximation Questions with Solution

Published on Wednesday, November 15, 2017

Question 1. 

What approximate value should at the place of question mark (?) in the following question?

A. 1728
B. 2197
C. 1444
D. 2744
E. 1156

Ans. D.
Solution:


Question 2.

What approximate value should at the place of question mark (?) in the following question?

A. 5
B. 4
C. 3
D. 2
E. 0
Ans. B.
Solution:


Question 3.

What approximate value should at the place of question mark (?) in the following question?

A. 484
B. 169
C. 289
D. 121
E. 196
Ans. D.
Solution:


Question 4.

What approximate value should at the place of question mark (?) in the following question?

A. -19
B. +18
C. 361
D. 324
E. 19
Ans. E.
Solution:


Question 5.

What approximate value should at the place of question mark (?) in the following question?

A. 64
B. 58
C. 56
D. 48
E. 44
Ans. C.
Solution:


Question 6.

What should come at the place of the question mark (?) in the following question?

A. 55.25
B. 52.68
C. 51.75
D. 58.25
E. 57.75
Ans. A.
Solution:


Question 7.

What should come at the place of the question mark (?) in the following question?

A. 4.25
B. 3.76
C. 3.01
D. 4.55
E. 2.05
Ans. C.
Solution:


Question 8.

What should come at the place of the question mark (?) in the following question?

A. 33
B. 24
C. 26
D. 27
E. 25
Ans. E.
Solution:


Question 9.

What should come at the place of the question mark (?) in the following question?

A. 4 √26
B. 5 √26
C. 6 √26
D. 9 √26
E. 3 √26
Ans. A.
Solution:


Question 10.

What should come at the place of the question mark (?) in the following question?

A. 4
B. 6
C. 9
D. 12
E. 16
Ans. A.
Solution:



Ques 11. What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 1033 
B. 1048
C. 1038
D. 1045
E. 1042

11. Answer C

Solution



Ques 12. What should come at the place of question mark (?) in the following question?


12. Answer C

Solution



Ques 13. What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 8
B. 2
C. 5
D. 7
E. 4

13. Answer E

Solution



14. What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 10
B. 8
C. 9
D. 12
E. 5

14. Answer A

Solution



Ques 15. What should come at the place of question mark (?) in the following question?

A. 2
B. 3
C. 5
D. 1
E. 6


5. Answer B

Solution

Can I help you?

ramandeep singh

Hey I am Ramandeep Singh. I am determined to help students prepaing for RBI, SEBI, NABARD and IBPS exams. Do you want me to help you ?

Join my class here
    Follow me:
Close Menu
Close Menu