Quadratic Equation Questions with Explanations

November 15, 2017
Quadratic Equations

Question 1.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:


A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans. C.
Solution: 

Question 2.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:
A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans. E.
Solution: 

Question 3.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:
A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans. E.
Solution: 

Question 4.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:
A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans. D.
Solution: 

Question 5.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:

A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans. C.
Solution: 

Question 6.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:
A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans. B.
Solution: 

Question 7.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:
A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans.  B.
Solution: 

Question 8.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:
A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans. C.
Solution: 

Question 9.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:
A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans. E.
Solution: 

Question 10.

In the following question two equations (A) and (B) given. You have to solve both:
A. If a > b
B. If a < b
C. If a = b
D. If a ≥ b
E. If a ≤ b
Ans. C.
Solution: 


Free Exam Resources

Useful material to support your preparation, revision and exam planning.

Continue on BankExamsToday

Revise notes, practice questions and resume anytime.

Meet your mentor

From the Founder

Ramandeep Singh, founder of BankExamsToday

Ramandeep Singh

Banking Educator · Former Banker

Former banker and educator helping aspirants prepare for banking promotion and specialist officer exams with focused, practical guidance.

14+
Years' experience
5,000+
Selections
Ex-BoB
Banking experience