GK Questions Asked in RRB CBT Exam (27.04.2016) - 3rd Shift


1) Mizoram capital?
Ans: Aizawl 

2) Priyanka Chopra wins people choice award 2016 for which serial?
Ans: Quantico

3) No of countries in world T20 cup 2016 except hosting country?
Ans: 15 

4) Salt Satyagraha lead by which leader in tamilnadu?
Ans: C. Rajagopalachari 

5) What is the speed of light?
Ans: 299 792 458 m / s 

6) Distance between earth and sun?
Ans: 149.6 million km 

7) Official language of Goa?
Ans: Konkani 

8) First Lokayukt of BCCI?
Ans: Justice Ajit Prakash Shah 

9) Thomas cup related to?
Ans: Badminton 

10) AMRUT yojna named after?
Ans: JNNURM 

11) PM Modi introduced coin of 125 and 10 rupee in the memory of who among the following?
Ans: Dr BR Ambedkar 

Thanks.

Join 40,000+ readers and get free notes in your email

0 comments:

Post a Comment

Thanks for commenting. It's very difficult to answer every query here, it's better to post your query on IBPSToday.com